HomeStemactrice / Voice-over

Stemactrice / Voice-over

Als stemactrice leende ik mijn stem aan hoorspelen, tekenfilms, documentaires, luisterboeken, commercials en bedrijfsfilms.

 

 

Reviews

Marlous is een voice-over/stemacteur met een prettig- en veelzijdig geluid. Met een bereik van verrassend jong tot rijpe senior maakt dit een vakvrouw pur sang.
Jan Pieter Geersing - Audiochef (sounddesigner - audio engineer en composer)

Marlous heeft een prachtige warme en innemende stem. Haar stem spreekt meteen tot de verbeelding. Voor wervende, zakelijke en verhalende producties is de stem van Marlous zeer geschikt. Bovendien is Marlous een prettige stemacteur om mee samen te werken: Ze werkt snel, flexibel en laat zich goed regisseren. Een aanrader!

Casting Director Studio Oranjeoord

Met Marlous samen werken is elke keer weer een feest. Voor verschillende opdrachten heb ik haar in de studio ontvangen, zodra ze binnenstapt komt er een grote bron van energie binnen. Ze is vakkundig als voice-over en weet goed gebruik te maken van haar acteertalenten en technieken. Ze is goed te sturen als voice-over, kan feedback en eventuele kritiek verwerken en omzetten naar nieuwe mogelijkheden. Kortom een vakvrouw pur-sang.
Ivo Samplonius - Studio Ivo

   
Wil je mij een bericht sturen
Neem contact op
© 2021 Marlous Fluitsma