HomeStemactrice / Voice-over

Stemactrice / Voice-over

Als stemactrice ben ik onder andere te horen in documentaires, luisterboeken, teken- en animatiefilms commercials en bedrijfsfilms.

 

 

Reviews

Marlous is een voice-over/stemactrice met een prettig- en veelzijdig geluid. Met een bereik van verrassend jong tot rijpe senior maakt dit een vakvrouw pur sang.
Jan Pieter Geersing - Audiochef (sounddesigner - audio engineer en composer)

Marlous heeft een prachtige warme en innemende stem. Haar stem spreekt meteen tot de verbeelding. Voor wervende, zakelijke en verhalende producties is de stem van Marlous zeer geschikt. Bovendien is Marlous een prettige stemactrice om mee samen te werken: Ze werkt snel, flexibel en laat zich goed regisseren. Een aanrader!                                                                                      Casting Director Studio Oranjeoord - Ingrid Putman

Met Marlous samen werken is elke keer weer een feest. Voor verschillende opdrachten heb ik haar in de studio ontvangen, zodra ze binnenstapt komt er een grote bron van energie binnen. Ze is vakkundig als stemactrice en weet goed gebruik te maken van haar acteertalenten en technieken. Ze is goed te sturen als voice-over, kan inhoudelijke feedback omzetten naar nieuwe mogelijkheden. Kortom een vakvrouw pur-sang.
Ivo Samplonius - Studio Ivo

Enkele voorbeelden van door mij ingesproken commercials

   
Wil je mij een bericht sturen
Neem contact op
© 2024 Marlous Fluitsma